
Se menu
Forret: Asparges med håndpillede rejer, citruscreme, grøn olie og ærteskud
Hovedret: Kalvefilet på bund af gulerodspuré, spæde grøntsager, små nye kartofler og rødvinssauce
Dessert: Chokoladecreme i sød tærteskal med hindbær og sorbet
Velkomstbobler og vinmenu kan tilkøbes for 249 kr.
Bestil på: altgodt@altgodt.dk eller 55 77 66 88
Bestillingsfrist: 10/6-25

Se menu
Forret:
Cremet aspargessuppe med sprøde croutoner
Hovedret:
Stegt frilandsgris, nye danske ærter, tæt sauce
Dessert:
Chokolademousse, jordbærcoulis og friske danske jordbær.
Bestilling:
info@b-spis.dk
+45 28151667

Se menu
Forret: Korns rejecocktail med hvidløgsmarinerede håndpillede rejer på bund af hjertesalat. Serveres med rød dressing, brød og økologisk saltet smør
Hovedret: 250g saftig oksefilet fra Uruguay. Serveret med aspargesbroccoli, asparges og gulerødder. Dertil sprøde pommes frites og kold bearnaisecreme
Dessert: Lun æbletærte med cremefraiche
Bestil på: www.cafekorn.dk

Se menu
Forret: Koldrøget laks, salat med pesto, asparges og cherrytomater samt brød og smør
Hovedret: Italiensk spaghetti carbonara med sprød bacon
Dessert: Valgfri romkugle med 6 smagsvarianter serveret med frugt
Bestil på: 55 77 88 81

Se menu
Forret: Kold ærtesuppe med olie, sprødt og urter
Hovedret: Unghane med variation af gulerod, forårsløg, tomater, nye kartofler og hvidvinssauce
Dessert: Variation af citrus med crumble
Bestil på: info@hotelvinhuset.dk / 55 72 08 07
Bestillingsfrist: onsdag d. 11/6 kl. 14.00 (eller så længe der er pladser)

Se menu
Forret: Varmrøget lakserillette med friskbagt brød
Hovedret: Buffet bestående af oksemørbrad, hasselback kartofler, forårsløg i svøb, sauce, dagens salat, friskbagt brød
Dessert: Friske jordbær med Arla Unika fløde 50%
Bestil på: kontakt@kaby.dk

Se menu
Takeaway-menu
Forret: Tuntatar med avocado/agurk-creme, japansk dressing, dild og kørvel. Serveres med Kulinarisk Caterings surdejsbrød
Hovedret: Steaks af oksefilet med friske grøntsager efter årstiden, kartofler og rødvin/balsamico-sauce
Dessert: Klassisk tiramisu
Bestil på: 28 66 81 22

Se menu
Takeaway-menu
Forret: Hvide asparges med hvidvinsvelouté, purløg og stenbiderrogn, dild og friske urter
Hovedret: Rosastegt kalv med fermenteret pebersauce, nye kartofler i persille samt spæde smørdampede grøntsager
Dessert: Rabarbertærte med frisk cremefraichemousse og lime

Se menu
Forret: Shrimp Cocktail Deluxe ”The Stacy’s Way” – crispy rejer på icebergsalat med cremet cocktaildressing, citron og et lille kick.
Hovedret: All-American Sliders – slider-trio med oksekød, BBQ pulled pork og crispy kylling. Serveres med sprøde fritter og klassiske onion rings on the side
Dessert: Sweet Chocolate Dream Bomb – blød, fudgy chokoladetærte med cremet softice og chokoladesauce.
Bestil på: 31 32 08 08

Se menu
Forret: Bruschetta
Hovedret: Kærlighedsbræt for 2
Dessert: Tapas-dessert
Minimum 2 personer
Bestil på: 31 66 02 32 eller tapogvin@tapogvin.dk
Bestillingsfrist: onsdag d. 11/6 kl. 17

Se menu
Vælg mellem 2 menuer:
Menù di Carne
Forret: Carpaccio di vitello – vilde svampe, citron, parmesancreme, rucola
Hovedret: Maccheroni al ragù di vitello – hjemmelavet pasta, langtidsbraiseret kalvekødsragù
Dessert: Mousse al cioccolato – chokolademousse, marinerede skovbær
Menù di Mare
Forret: Carpaccio di tonno – frisk tun, middelhavssalat
Hovedret: Maccheroni al ragù di mare – hjemmelavet pasta med blæksprutter, venusmuslinger, blåmuslinger og rejer
Dessert: Mousse al limone – citronmousse og hvid chokolade
Bestil på: 31 31 53 29 eller info@theitalian.dk
Bestillingsfrist: Kl. 13 samme dag. Reservationen varer 2 timer