Glæd dig til en aften fyldt med smag, stemning og sanselige oplevelser, når SMAG Næstved skydes i gang med Dining Day torsdag d. 12 juni 2025. Her kan du nyde en 3-retters menu for kun 249 kr. – nøje sammensat til anledningen af byens restauranter og caféer. Se hvem der er med her på siden.

Se menu

Forret: Asparges med håndpillede rejer, citruscreme, grøn olie og ærteskud

Hovedret: Kalvefilet på bund af gulerodspuré, spæde grøntsager, små nye kartofler og rødvinssauce

Dessert: Chokoladecreme i sød tærteskal med hindbær og sorbet

Velkomstbobler og vinmenu kan tilkøbes for 249 kr.

Bestil på: altgodt@altgodt.dk eller 55 77 66 88

Bestillingsfrist: 10/6-25

Se menu

Forret:
Cremet aspargessuppe med sprøde croutoner

Hovedret:
Stegt frilandsgris, nye danske ærter, tæt sauce

Dessert:
Chokolademousse, jordbærcoulis og friske danske jordbær.

Bestilling:
info@b-spis.dk
+45 28151667

Se menu

Forret: Korns rejecocktail med hvidløgsmarinerede håndpillede rejer på bund af hjertesalat. Serveres med rød dressing, brød og økologisk saltet smør

Hovedret: 250g saftig oksefilet fra Uruguay. Serveret med aspargesbroccoli, asparges og gulerødder. Dertil sprøde pommes frites og kold bearnaisecreme

Dessert: Lun æbletærte med cremefraiche

Bestil på: www.cafekorn.dk

Se menu

Forret: Koldrøget laks, salat med pesto, asparges og cherrytomater samt brød og smør

Hovedret: Italiensk spaghetti carbonara med sprød bacon

Dessert: Valgfri romkugle med 6 smagsvarianter serveret med frugt

Bestil på: 55 77 88 81

Se menu

Forret: Kold ærtesuppe med olie, sprødt og urter

Hovedret: Unghane med variation af gulerod, forårsløg, tomater, nye kartofler og hvidvinssauce

Dessert: Variation af citrus med crumble

Bestil på: info@hotelvinhuset.dk / 55 72 08 07

Bestillingsfrist: onsdag d. 11/6 kl. 14.00 (eller så længe der er pladser)

Se menu

Forret: Varmrøget lakserillette med friskbagt brød

Hovedret: Buffet bestående af oksemørbrad, hasselback kartofler, forårsløg i svøb, sauce, dagens salat, friskbagt brød

Dessert: Friske jordbær med Arla Unika fløde 50%

Bestil på: kontakt@kaby.dk

Se menu

Takeaway-menu

Forret: Tuntatar med avocado/agurk-creme, japansk dressing, dild og kørvel. Serveres med Kulinarisk Caterings surdejsbrød

Hovedret: Steaks af oksefilet med friske grøntsager efter årstiden, kartofler og rødvin/balsamico-sauce

Dessert: Klassisk tiramisu

Bestil på: 28 66 81 22

Se menu

Takeaway-menu

Forret: Hvide asparges med hvidvinsvelouté, purløg og stenbiderrogn, dild og friske urter

Hovedret: Rosastegt kalv med fermenteret pebersauce, nye kartofler i persille samt spæde smørdampede grøntsager

Dessert: Rabarbertærte med frisk cremefraichemousse og lime

Bestil her

Se menu

Forret: Shrimp Cocktail Deluxe ”The Stacy’s Way” – crispy rejer på icebergsalat med cremet cocktaildressing, citron og et lille kick.

Hovedret: All-American Sliders – slider-trio med oksekød, BBQ pulled pork og crispy kylling. Serveres med sprøde fritter og klassiske onion rings on the side

Dessert: Sweet Chocolate Dream Bomb – blød, fudgy chokoladetærte med cremet softice og chokoladesauce.

Bestil på: 31 32 08 08

Se menu

Forret: Bruschetta

Hovedret: Kærlighedsbræt for 2

Dessert: Tapas-dessert

Minimum 2 personer
Bestil på: 31 66 02 32 eller tapogvin@tapogvin.dk
Bestillingsfrist: onsdag d. 11/6 kl. 17

Se menu

Vælg mellem 2 menuer:

Menù di Carne

Forret: Carpaccio di vitello – vilde svampe, citron, parmesancreme, rucola

Hovedret: Maccheroni al ragù di vitello – hjemmelavet pasta, langtidsbraiseret kalvekødsragù

Dessert: Mousse al cioccolato – chokolademousse, marinerede skovbær

Menù di Mare

Forret: Carpaccio di tonno – frisk tun, middelhavssalat

Hovedret: Maccheroni al ragù di mare – hjemmelavet pasta med blæksprutter, venusmuslinger, blåmuslinger og rejer

Dessert: Mousse al limone – citronmousse og hvid chokolade

Bestil på: 31 31 53 29 eller info@theitalian.dk

Bestillingsfrist: Kl. 13 samme dag. Reservationen varer 2 timer