Skip to main content

Næver Tell Festival

 • dato

  02 Kan - 03 Kan

 • Tidspunkt

  17:30 - 21:00

 • Sted

  Grønnegades kaserne kulturcenter

 • Arrangør

  Næstved Bibliotek & Borgerservice

 • I år byder Næver Tell Festival bl.a. på to dage med kreative workshops for ungdomsuddannelser i Næstved, og om aftenen kan man opleve koncerter med UTAL, USSEL, DATTER og STATISK.

   

  UTAL 2. maj kl. 17:30

  UTAL er et ungt band bestående af seks venner fra Næstved og omegn, der fandt sammen omkring kærligheden til at skrive og spille danse-egnet pop. Vi snakker fede grooves, god energi og et catchy melodihooks fra det seneste skud på den lokale pop-stamme.

   

  USSEL 2. maj kl. 19:00

  I 2022 vandt han KarriereKanonen. I 2023 spillede han bl.a. på Roskilde Festival, Syd For Solen og Smukfest. USSEL (med det borgerlige navn Emil Mercedes Baadsgaard) er på raketfart mod stjernerne, og torsdag den 2. maj kan du opleve ham på Næver Tell Festival. USSEL laver musik, som svæver mellem sfærisk pop, skarp punk-rap og grynet techno. Han er en mesterlig performer og en punket Dirch Passer, som han selv en gang har beskrevet sin stil. Konstant balancerende mellem lykken og tragedien.

   

  DATTER 3. maj kl. 18:30

  DATTER er et af de nye skud på den danske musikscenes stamtræ. I 2023 fik de tre bandmedlemmer for alvor fart på med koncerter på Uhørt, Frigjort Festival og SPOT festival, og i maj måned samme år udgav de deres debut-ep, HUDLØS. Med numre som ”Bagover”, ”Havn” og ”Myldretid” folder DATTER sine hudløst ærlige tekster ud på et lydtæppe af indie-rock, pop og funk. Det er hverdagsfortællinger og samfundskritik tilsat hårdtslående trommer, forvrængede guitartoner og dansable beats.

   

  STATISK 3. maj kl. 20:00

  Den dynamiske duo STATISK fra Odense bestående af Mathias Ranch Skov og August Kulmann Halle indtager Byterrassen og giver dette års Næver Tell Festival en sidste koncert, hvor lyrik og produktion samarbejder fantastisk, og hvor fornemmelsen af rus og ungdommelighed fylder de medrivende danske tekster. Bandet udgav i 2021 deres selvbetitlet debut EP, hvorfra singlen ”Tiden Går I Stå” var Ugens Uundgåelige på P3. Samme år var STATISK nomineret til P3 Guld, som de også optrådte til.

  Næver Tell er en gratis festival, som finder sted d. 2. og 3. maj 2024 i centrum af Næstved på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Festivalen er skabt af Næstved Bibliotek i samarbejde med Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Følg Næver Tell Festival på Instagram og Facebook (@naevertellfestival).